PROGRAMMA

 • Radio 1 mei
  01 mei 09:00 – 17:00
  LIVESTREAM
  Volg mee 8 uur 1 mei radio vanuit het Zuiderpershuis in Antwerpen. Een mooie mix van muziek, standup comedy, spoken word, groeten van de kameraden, interviews, .. kortom alles om deze 1 mei in je bubbel samen te vieren.
  Share
 • De Vooravond Live : Miranda, Conner en Paul op de sofa
  Op 30 april is er van 19 tot 20u de Vooravond Show: kwaliteit van leven, de sossen maken het verschil. Marcel Van Thilt heeft Miranda Ulens, Conner Rousseau en Paul Callewaert op de sofa. Pieter en Tine Embrechts zijn de huisband. Socialisten uit heel Vlaanderen kijken op www.radio1mei.be.
  Share
 • 1 mei quiz
  30 apr. 20:00 – 22:00
  LIVESTREAM
  Doe met je ploeg mee aan de grote online 1 mei-quiz. Quizmaster is Jo Vermeulen. De Quiz wordt live uitgezonden op www.radio1mei.be na de Vooravond.
  Share
 • 1 mei film
  26 apr. 17:00 – 03 mei 00:00
  GRATIS ONLINE KIJKEN
  Mini online filmfestival in samenwerking met Curieus, Linx+ en Filmhuis De Klappei. 26 april - 3 mei : Fuck Tina van Nigel Williams. 26 - 30 april : Sorry We Missed you van Ken Loach. 27 april : J' veux Du Soleil van Gilles Perret en François Ruffin.
  Share
 • Word jij de gezondste mens ter wereld?
  Online Quiz
  Naar levenskwaliteit nu!
  Ontdek onze visie op levenskwaliteit voor iedereen of speel mee met de online 1 mei-quiz van de Socialistische Mutualiteiten en maak kans op mooie prijzen.
  Share
 • Eén wij, één mei
  29 apr. 19:00
  Livestream
  ABVV-Metaal en BTB-ABVV organiseren een feest, live in jouw huiskamer. Want nu meer dan ooit moeten we één front vormen. Eén wij op één mei. Zap op 29 april om 19u naar ons eigen syndicaal tv-kanaal.
  Share